Skip to Store Area:

Gratis bezorging, binnen Nederland boven de 20,-

1-800-645-1030


Bestelinformatie

U bent momenteel op:

Perskamer

Wij informeren u graag over alle ontwikkelingen op het gebied van nieuw assortiment, nieuwe producten en winkelopeningen. Hieronder vindt u dan ook alle persberichten op een rijtje. Heeft u nog verdere vragen of wilt u beeldmateriaal aanvragen? Stuur dan een e-mail naar pers@detuinen.nlVerklaring van De Tuinen aan Kassa


14 december 2013

Naar aanleiding van het programma ‘Kassa’ uitgezonden op zaterdag 14 december, heeft De Tuinen de volgende verklaring gegeven:

“We investeren meer in training dan iedere andere voedingssupplementen specialist in Nederland. Met het volste vertrouwen kunnen wij dan ook verzekeren dat onze collega’s in de winkel goed zijn getraind en kennis hebben van de producten die we verkopen en de rol die zij spelen in de diëten van leefgewoonten van onze klanten. Mocht het in dit specifieke geval zo zijn dat het gegeven advies niet voldeed aan de behoefte van de klant, bieden wij hiervoor onze excuses aan.”NBTY Europe neemt Belgische winkelketen Essenza over

 

3 juni 2013

Nuneaton, VK. NBTY Europe Limited, is één van de grootste gespecialiseerde gezondheidsvoeding retailers in Europa en de moedermaatschappij van Holland & Barrett, GNC en De Tuinen, en heeft vandaag de overname aangekondigd van de Belgische gezondheids- en wellness-keten Essenza.

De in Vlaanderen gevestigde keten Essenza, is door de overname onderdeel geworden van de 934 winkels van NBTY Europe. De NBTY Europe groep bestaat ​​uit 704
Holland & Barrett-winkels in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, plus 53 internationale franchise-winkels, 57 GNC winkels in het Verenigd Koninkrijk en 120 De Tuinen winkels in Nederland.

De overname is onderdeel van de ambitie om de Europese aanwezigheid van NBTY Europe in wellness-ketens te laten groeien. De winkelketen Essenza zal met deze overname het succesvolle De Tuinen merk gaan versterken.

Melissa Hellebuyck, de CEO van de Essenza keten is gevraagd om in het bedrijf blijven om de overgang te begeleiden met behulp van het De Tuinen managementteam. Verdere details over de investering worden niet bekendgemaakt.

Peter Aldis, Chief Executive Officer van NBTY Europa verklaarde: "Dit is een belangrijke aanwinst voor NBTY Europe en past uitstekend in onze wellness-strategie en onze ambitie om in de voorhoede te lopen van Europese detailhandel voor gezondheidsproducten".

“Wij delen met Essenza het streven naar uitmuntende klantenservice en detailhandel. In navolging van het succes van onze merken Holland & Barrett en De Tuinen, hebben we ambitieuze plannen gemaakt om het aantal winkels in België verder te laten groeien. Dit succes is vooral te danken aan de wijdverspreide aanwezigheid van winkels en het streven verder te groeien in omni channel. Ik kijk ernaar uit om samen met Melissa en haar team ervoor te zorgen dat de overgang vloeiend zal verlopen. "

NBTY Europe neemt Belgische winkelketen Essenza over

 

 

Overige persberichten